Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 910g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 218g71kcal1g7.5g1.5g7.2g
Sokeri 77g314kcal0g77.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 35g116kcal0g28.2g0g0.5g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g10g60kcal0.7g5.8g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1122kcal3.4g237.6g10g15.4g
Valittu annoskoko1250g561kcal1.7g118.8g5g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g281kcal0.9g59.4g2.5g3.9g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353