Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 537g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 45g33kcal5.9g0.5g0.2g3.1g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 22g190kcal0g0g21.5g0g
Kaurahiutale 72g268kcal10.4g40.8g5.2g7.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti57g286kcal14.2g19.1g16.5g16.3g
Mantelilastu (A la meira)45g268kcal10.7g3g24.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 465g1595kcal47.4g325.5g5.6g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5281kcal177.2g777.8g146.2g85.8g
Valittu annoskoko1250g2640kcal88.6g388.9g73.1g42.9g
Annoskoko puolitettuna625g1320kcal44.3g194.5g36.6g21.5g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640