Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 22g16kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 39g348kcal0g0g39.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 284g976kcal29g199.1g3.4g10g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)219g569kcal56.9g3.3g37.2g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g175g200kcal24.5g1.8g10.5g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)175g70kcal3g14.4g0.2g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g117g70kcal0.5g17.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4497kcal233.6g472.6g181.6g24g
Valittu annoskoko1250g2248kcal116.8g236.3g90.8g12g
Annoskoko puolitettuna625g1124kcal58.4g118.2g45.4g6g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776