Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g524g681kcal110.1g0g26.2g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi14g40kcal1.3g1g3.3g0g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi655g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Voimariini normaalisuolainen6.6g47kcal0.1g0.1g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1630kcal226.2g20.4g69.8g2.4g
Valittu annoskoko1250g815kcal113.1g10.2g34.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna625g408kcal56.6g5.1g17.5g0.6g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480