Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 132g959kcal1.6g0.5g107.5g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.9g0g0g
Kananmuna, paistettu 49g98kcal6.2g0.2g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 172g590kcal17.5g120.3g2.1g6g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Raparperi 176g59kcal1.2g9.7g0.2g2.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 176g68kcal0.3g14.4g0.2g2.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g48kcal0.5g10.5g0.5g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.9g27kcal0g6.5g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g176g617kcal24.7g98.7g13.2g17.6g
Voi 88g640kcal1g0.4g71.7g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g303kcal9g61.7g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8184kcal124.4g981.8g409.4g63.8g
Valittu annoskoko1250g4092kcal62.2g490.9g204.7g31.9g
Annoskoko puolitettuna625g2046kcal31.1g245.5g102.4g16g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790