Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 642g690kcal122.3g0g21.8g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g321g972kcal61g1.6g80.2g0g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Valkoviini kuiva 128g88kcal0.4g0.8g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.7g22kcal0.8g2.9g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3613kcal372.4g23g205.2g8.4g
Valittu annoskoko1250g1806kcal186.2g11.5g102.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g903kcal93.1g5.8g51.3g2.1g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794