Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 488g372kcal9.2g75.7g1g4.9g
Kirjolohifilee 366g606kcal61.3g0g40.3g0g
Maito, Kevyt293g135kcal9.4g14.1g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Tilli, tuore 49g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2406kcal176.8g180.8g103.2g11.8g
Valittu annoskoko1250g1203kcal88.4g90.4g51.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna625g602kcal44.2g45.2g25.8g3g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063