Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g383g1340kcal42.1g283.4g4.6g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)322g306kcal74g0g1.6g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 32g199kcal0g0g22.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta15g55kcal2g10.7g0.3g0.5g
Maito, Kevyt383g176kcal12.3g18.4g5.7g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper115g333kcal29.9g0g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4819kcal320.6g625g117.6g1g
Valittu annoskoko1250g2410kcal160.3g312.5g58.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna625g1205kcal80.2g156.3g29.4g0.3g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559