Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 728g1047kcal116.6g0g64.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g364g437kcal12.4g13.1g36.4g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)12g62kcal0g0g7g0g
Tilli, tuore 146g44kcal5.4g1.3g1.2g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3179kcal268.8g28.8g218.8g6.2g
Valittu annoskoko1250g1589kcal134.4g14.4g109.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna625g795kcal67.2g7.2g54.7g1.6g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203