Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino327g1144kcal42.5g218.9g8.2g19.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 261g838kcal70g0g62.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g510g214kcal8.2g43.8g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 108g154kcal13.5g0.3g11.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)44g53kcal1.3g1.8g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4805kcal271g529.6g173.6g39.2g
Valittu annoskoko1250g2402kcal135.5g264.8g86.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna625g1201kcal67.8g132.4g43.4g9.8g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511