Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki627g351kcal53.3g31.4g1.3g0g
Hermesetas -neste13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g114.1g2g5.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka25g100kcal0g24.8g0g0g
Voi 8.5g62kcal0.1g0g6.9g0g
Kananmuna kuoreton 414g590kcal51.7g1.2g42.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3326kcal243.4g343g105.2g11.4g
Valittu annoskoko1250g1663kcal121.7g171.5g52.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g831kcal60.9g85.8g26.3g2.9g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517