Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 818g89kcal4.6g11.5g0.8g5.7g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 409g541kcal10.8g13.1g49.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 10g34kcal0.1g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1329kcal31g65.8g99.8g11.4g
Valittu annoskoko1250g665kcal15.5g32.9g49.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g332kcal7.8g16.5g25g2.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021