Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1043g271kcal16.3g36.5g2.1g19.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 87g31kcal0.1g6.2g0.1g1.7g
Neilikka, annos 4g1.7g6.3kcal0.1g1.4g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 17g3.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g741kcal35.2g114.2g5g46g
Valittu annoskoko1250g370kcal17.6g57.1g2.5g23g
Annoskoko puolitettuna625g185kcal8.8g28.6g1.3g11.5g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939