Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 852g1216kcal106.5g2.6g87.4g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g317g1061kcal72.8g0g85.5g0g
Voi 81g589kcal1g0.3g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5730kcal360.6g5.8g477.8g0g
Valittu annoskoko1250g2865kcal180.3g2.9g238.9g0g
Annoskoko puolitettuna625g1433kcal90.2g1.5g119.5g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521