Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 477g212kcal3.5g29.8g0g28.6g
Porkkanaraaste 200g477g129kcal2.9g25.3g1g11.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g286g1116kcal0g280.3g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g11g63kcal0.7g6.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3040kcal14.2g683g9.4g81g
Valittu annoskoko1250g1520kcal7.1g341.5g4.7g40.5g
Annoskoko puolitettuna625g760kcal3.6g170.8g2.4g20.3g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669