Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali315g67kcal3.8g10.7g0.6g6.6g
Porkkana 61g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g248g12kcal0.4g0.5g1g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g37g130kcal2.2g28.3g0.6g0.7g
Siirappi 15g45kcal0g11g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 199g452kcal37.7g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g248g82kcal8.2g12.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g12kcal0.6g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1847kcal121.8g143g85.8g20.2g
Valittu annoskoko1250g924kcal60.9g71.5g42.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g462kcal30.5g35.8g21.5g5.1g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727