Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g361g1264kcal46.2g251.6g6.9g11.6g
Paistijauheliha, snellman361g614kcal43.3g0g36.1g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g406g658kcal34.1g48.7g32.1g19.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit113g147kcal3.4g2.3g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5523kcal254g605.2g197.6g61.4g
Valittu annoskoko1250g2762kcal127g302.6g98.8g30.7g
Annoskoko puolitettuna625g1381kcal63.5g151.3g49.4g15.4g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716