Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Herkkusieni 49g7.8kcal1g0.1g0.2g0.7g
Vesi586g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali244g52kcal2.9g8.3g0.5g5.1g
Adzika kaste 220ml12g20kcal0.7g3.2g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g154kcal0g0g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g690kcal21.2g61.8g38g23.4g
Valittu annoskoko1250g345kcal10.6g30.9g19g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g173kcal5.3g15.5g9.5g5.9g
Arvot/100g100g28kcal0.8g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149