Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään212g420kcal36.7g0g32.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g510g306kcal7.6g66.3g0.5g4.6g
Vesi283g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl142g43kcal6.5g2.7g0.4g2.3g
Kesäkurpitsa57g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 21g188kcal0g0g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1944kcal102.6g142.8g110.2g15.4g
Valittu annoskoko1250g972kcal51.3g71.4g55.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g486kcal25.7g35.7g27.6g3.9g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382