Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 388g95kcal5.4g7.6g1.9g9.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 388g499kcal80.5g0g19.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g349g122kcal5.6g24.1g0.3g4.9g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g116g454kcal33.8g1.7g34.9g0g
Basilika, kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2483kcal250.8g67.2g128.6g29.8g
Valittu annoskoko1250g1241kcal125.4g33.6g64.3g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g621kcal62.7g16.8g32.2g7.5g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374