Paistettu viljaseos

Kiehauta litra vettä ja mausta se suolalla.

Lisää kolmen viljan helmet sekaan ja keitä 20-25 minuuttia.

Valuta kypsät helmet lävikössä.

Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa ja lisää siihen paprikajauhe sekä curry.

Pyörittele hieman ennen kuin lisään viljaseoksen.

Kääntele seosta hetken ja tarkoa mausteisen nausanlihapadan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kolmen viljan helmi (Torino), annos 65g248g866kcal21.3g173.3g4g27.2g
Vesi, vesijohtovesi 990g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g9.9g0g
Paprikajauhe 2.5g7.9kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1924kcal43.4g347.6g28.4g56.2g
Valittu annoskoko1250g962kcal21.7g173.8g14.2g28.1g
Annoskoko puolitettuna625g481kcal10.9g86.9g7.1g14.1g
Arvot/100g100g77kcal1.7g13.9g1.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313731