Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 625g1296kcal101.3g0g100g0g
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2855kcal217.6g42.6g202.6g26.2g
Valittu annoskoko1250g1428kcal108.8g21.3g101.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g714kcal54.4g10.7g50.7g6.6g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914