Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g758g455kcal11.4g98.5g0.8g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea 284g975kcal28.9g198.9g3.4g9.9g
Kananmuna kuorineen punnittu114g143kcal12.5g0.3g10.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g95g246kcal28.4g1.9g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3637kcal162.4g599.2g57.2g33.4g
Valittu annoskoko1250g1819kcal81.2g299.6g28.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna625g909kcal40.6g149.8g14.3g8.4g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192