Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 236g808kcal24g164.9g2.8g8.2g
Tattarijauho, Myllynparas98g334kcal12.8g66.2g1.7g5.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 161g48kcal4.6g5.8g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g393g330kcal4.3g71.8g1.6g7.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 155g1098kcal0.6g0g123.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 118g148kcal13g0.3g10.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 69g29kcal6.7g0.3g0.1g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g5.9g15kcal0.2g4.7g0.2g3.2g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5620kcal132.4g628g282.2g47.4g
Valittu annoskoko1250g2810kcal66.2g314g141.1g23.7g
Annoskoko puolitettuna625g1405kcal33.1g157g70.6g11.9g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321419