Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 389g771kcal10.2g3g75.5g26.1g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g746g709kcal37.3g111.9g11.2g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 45g401kcal0g0g45.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton49g10kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.2g12kcal0.6g1.4g0.7g0.3g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3842kcal98.8g239.6g266g54.2g
Valittu annoskoko1250g1921kcal49.4g119.8g133g27.1g
Annoskoko puolitettuna625g961kcal24.7g59.9g66.5g13.6g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173