Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 76g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.4g12kcal0.6g1.5g0.8g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g675g236kcal10.8g46.5g0.7g9.4g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 7.4g24kcal0.7g1g1.9g0.1g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g101g170kcal8.8g4g14.2g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1010kcal45g128.4g36g26.8g
Valittu annoskoko1250g505kcal22.5g64.2g18g13.4g
Annoskoko puolitettuna625g252kcal11.3g32.1g9g6.7g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219