Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen311g432kcal59g0g21.7g0g
Porkkana 155g51kcal1g8.6g0.3g4g
Sipuli 93g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)303g121kcal5.1g24.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%155g264kcal10.7g2.2g23.3g3.1g
Tomaatti, tuore155g32kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1855kcal155.8g92g92.6g21.8g
Valittu annoskoko1250g927kcal77.9g46g46.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g464kcal39g23g23.2g5.5g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475