Kebab, naudanpaisti

Sekoita ainekset tilavassa astiassa kunnolla sekaisin.

Taikina on valmista, kun pippuri ja suola on sekoittunut hyvin ja taikina nousee kulhosta htenäisenä könttinä.

Aseta pöydälle reilu 50 cm suikale alumiinifolioa ja muotoile taikinasta sopivapötkylä, kuten lihamurekkeestakin.

Koita saada taikinasta mahdollisimman tiivispaketti.

Kiedo "poika" reilusti foliokääreeseen ja laita uuniin pellille.

Uunissa köntti saa muhia min. 4 tuntia @100 asteessa.

Kun poika otetaan uunista, leikka kääreen kulmaan ja valuta ylimääräinen neste/rasva pois.

Sitten vaan siivuttamaan ja on terveellistä ja hyvää.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Frendiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1189g2022kcal237.9g0g118.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 54g37kcal0.7g6g0.7g2.1g
Mustapippuri 7.1g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4159kcal478.8g17.4g239.6g8g
Valittu annoskoko1250g2079kcal239.4g8.7g119.8g4g
Annoskoko puolitettuna625g1040kcal119.7g4.4g59.9g2g
Arvot/100g100g166kcal19.2g0.7g9.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326752