Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis976g1093kcal214.6g0g29.3g0g
Oliiviöljy 27g242kcal0g0g27.3g0g
Kananmuna kuoreton 215g306kcal26.8g0.6g22g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3300kcal483.6g4.4g157.4g1.2g
Valittu annoskoko1250g1650kcal241.8g2.2g78.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna625g825kcal120.9g1.1g39.4g0.3g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032