Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 237g814kcal24.2g166g2.8g8.3g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g109kcal0g0g12.2g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g426g638kcal86.4g0g38.3g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g122g49kcal2.1g10g0.1g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g164g94kcal1.6g23g1.6g2.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste91g328kcal26.4g1.6g25.5g0g
Oregano, kuivattu 2.4g7.4kcal0.3g0.5g0.3g1g
Valkosipuli 4.9g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4089kcal282.8g403.8g161.6g23.4g
Valittu annoskoko1250g2045kcal141.4g201.9g80.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g1022kcal70.7g101g40.4g5.9g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.2g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444