Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea214g21kcal2.4g1.7g0.4g2.6g
Herkkusieni 86g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Miniluumutomaatti, annos 250g107g21kcal0.6g3.5g0.3g0g
Paprika punainen 146g43kcal1.4g6.6g0.6g2.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g386g154kcal5.8g23.1g1.2g9.6g
Katkarapu 154g106kcal22.3g0g1.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sinappi, Dijon, 1 tl21g29kcal1g1.9g2g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)26g53kcal0.3g11.8g0.4g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1022kcal75.2g127.4g14.4g36g
Valittu annoskoko1250g511kcal37.6g63.7g7.2g18g
Annoskoko puolitettuna625g256kcal18.8g31.9g3.6g9g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364