Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali723g153kcal8.7g24.6g1.4g15.2g
Porkkanaraaste 200g361g98kcal2.2g19.2g0.7g9g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g54g55kcal0g11.4g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever108g733kcal1.1g1.3g80.2g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2077kcal24g113.2g164.6g48.6g
Valittu annoskoko1250g1039kcal12g56.6g82.3g24.3g
Annoskoko puolitettuna625g519kcal6g28.3g41.2g12.2g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007