CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 217g710kcal22.9g131.4g4.8g21.4g
Kauralese 21g77kcal3.8g9.7g1.6g3.7g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 118g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 43g376kcal0g0g42.5g0g
Arla Apetina Feta 3%157g173kcal28.3g3.1g4.7g0g
Paprika vihreä 79g17kcal0.7g2g0.2g1.5g
Paprika keltainen 118g36kcal1.1g6g0.2g2.4g
Tomaattimurska 157g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Pinaatti 39g5.3kcal0.6g0.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Chili paprika punainen20g7.9kcal0.4g1.8g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaatti 118g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 118g271kcal26.6g0g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3551kcal174.8g344.4g145.2g69.6g
Valittu annoskoko1250g1776kcal87.4g172.2g72.6g34.8g
Annoskoko puolitettuna625g888kcal43.7g86.1g36.3g17.4g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327