Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 107g778kcal1.3g0.4g87.2g0g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 93g307kcal1.9g2.8g32.5g0g
Manteli 119g734kcal28.7g7.9g64.3g8.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g238g608kcal14.1g7.6g57g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 119g393kcal2.4g3.6g41.7g0g
Punaherukka 179g101kcal2.6g13.4g0.7g8.9g
Mustaherukka 173g102kcal1.8g13.5g0.7g10g
Mansikka 72g33kcal0.4g6g0.1g1.4g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6586kcal140.4g134.4g595.2g58g
Valittu annoskoko1250g3293kcal70.2g67.2g297.6g29g
Annoskoko puolitettuna625g1647kcal35.1g33.6g148.8g14.5g
Arvot/100g100g264kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647