Jossunpizza

Sekoita hiiva ja lämmin vesi.

Lisää jauhoja hiljalleen ja sekoita käsin.

Lissä myös suolaa ja loppuvaiheessa hunaja sekä oliivioljy.

Jätä aikas veteläki.

Jos teet napakan niin vaarana on että taikinasta tulee kova.

laita nousemaan lämpöiseen paikkaan.

Määrästä tulee 2 lautasenkokoista tai yksi iso pizza.

Paista noin 200 - 250 asteisessa uunissa kunnes on saanut väriä ja pohja on myös hiukkasen saanut väriä kun reunasta nostaa ja katsoo.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi275g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 275g943kcal28g192.4g3.3g9.6g
Kuivahiiva, annos 11g3.4g12kcal1.5g1.4g0.2g0g
Hunaja 14g45kcal0.1g11.1g0g0g
Oliiviöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Ananas, omassa liemessään 96g50kcal0.5g10.8g0g1.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g234g82kcal2.3g15.9g1.2g3.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g83g214kcal24.7g1.6g12.4g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti137g192kcal24.7g1.4g6.9g0g
Aurajuusto55g187kcal11g0g15.9g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g69g10kcal1.3g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3644kcal188.2g471.6g99.2g28.4g
Valittu annoskoko1250g1822kcal94.1g235.8g49.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna625g911kcal47.1g117.9g24.8g7.1g
Arvot/100g100g146kcal7.5g18.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334813