Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 298g86kcal3g13.7g0.9g5.4g
Kesäkurpitsa zucchini 298g54kcal1.7g7.4g1.2g2.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka112g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Kaali, valkokaali236g50kcal2.8g8g0.5g5g
Porkkana 211g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g62g19kcal0.6g2.5g0.2g0g
Rypsiöljy 17g154kcal0g0g17.4g0g
Mustapippuri 2.5g6.9kcal0.3g1g0.1g0.7g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g6.2g20kcal0.1g4.9g0g0g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g940kcal22g100.8g41.8g39.4g
Valittu annoskoko1250g470kcal11g50.4g20.9g19.7g
Annoskoko puolitettuna625g235kcal5.5g25.2g10.5g9.9g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532