Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha789g1310kcal149.9g0g78.9g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g73g196kcal6.2g37.5g0.7g9.8g
Vesi, vesijohtovesi 237g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)71g155kcal9.2g0.4g13.1g0g
Mustapippuri 2.8g7.9kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Chili mausteseos, Old El Paso2.8g7.9kcal0.2g1.4g0.2g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3391kcal333.4g87.6g186.2g23.4g
Valittu annoskoko1250g1696kcal166.7g43.8g93.1g11.7g
Annoskoko puolitettuna625g848kcal83.4g21.9g46.6g5.9g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383