Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 595g107kcal3.3g14.9g2.4g4.2g
Sipuli 143g43kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.4g0g
Pekoni rasvainen 143g537kcal17.1g0g52.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa143g429kcal32.9g0g32.9g0g
Voi 95g691kcal1.1g0.4g77.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3988kcal145.2g45.2g358.6g13.2g
Valittu annoskoko1250g1994kcal72.6g22.6g179.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna625g997kcal36.3g11.3g89.7g3.3g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425