Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka187g21kcal2.1g2.1g0.4g1.9g
Lanttu 287g83kcal2.9g13.2g0.9g5.2g
Porkkana 259g85kcal1.6g14.4g0.5g6.6g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Kesäkurpitsa zucchini 187g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Mustapippuri 2.9g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g7.2g23kcal0.1g5.7g0g0g
Sinappi 7.2g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g7.2g12kcal0g2.9g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g144g43kcal1.4g5.7g0.4g0g
Rypsiöljy 14g127kcal0g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g976kcal23g115.4g36.2g36.6g
Valittu annoskoko1250g488kcal11.5g57.7g18.1g18.3g
Annoskoko puolitettuna625g244kcal5.8g28.9g9.1g9.2g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091