Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g908g318kcal14.5g62.6g0.9g12.7g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g182g545kcal47.2g0g39.9g0g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Basilika, tuore 3.6g1kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 7.3g22kcal0.8g1.6g0.7g3.1g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2326kcal132g148g132.8g38.2g
Valittu annoskoko1250g1163kcal66g74g66.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna625g582kcal33g37g33.2g9.6g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213