Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl161g547kcal22.5g90.1g10.8g17.7g
Vesi402g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)603g241kcal22.3g39.2g0.6g0g
Mustikka metsä- 3.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Pellavansiemenöljy60g543kcal0g0g60.3g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl20g129kcal2.8g0.7g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2923kcal95.2g260.4g168.8g35.6g
Valittu annoskoko1250g1461kcal47.6g130.2g84.4g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g731kcal23.8g65.1g42.2g8.9g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111