Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty457g311kcal6.9g67.2g0.9g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g132g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Palsternakka 254g162kcal1.3g30g1g11.4g
Kesäkurpitsa zucchini 254g46kcal1.4g6.4g1g1.8g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu61g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g92kcal0g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1620kcal40g257.6g38.4g43.8g
Valittu annoskoko1250g810kcal20g128.8g19.2g21.9g
Annoskoko puolitettuna625g405kcal10g64.4g9.6g11g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641