Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Palsternakka 41g26kcal0.2g4.8g0.2g1.8g
Selleri, annos 50g41g5.7kcal0.4g1.2g0g0g
Lanttu 41g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 244g337kcal45.7g0g17.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese407g150kcal4.9g31.7g0.4g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 244g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1213kcal110.6g105.2g37g20.6g
Valittu annoskoko1250g607kcal55.3g52.6g18.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna625g303kcal27.7g26.3g9.3g5.2g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953