Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi144g648kcal9.4g86.4g30.2g4.5g
Voi, 1 tl, 5 g48g350kcal0.5g0.5g38.4g0g
Sokeri 23g94kcal0g23g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.7g31kcal0g7.6g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss336g115kcal3.4g13.8g2.7g12.4g
Flora Vanilla 12%230g438kcal10.4g36.9g27.6g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g144g360kcal8.4g4.6g33.8g0.3g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g173g277kcal12.6g2.8g12.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g29g115kcal0g28.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini19g67kcal16.4g0g0g0g
Marianne crush 150g96g413kcal1.2g82.6g8.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5814kcal124.6g574g305.8g37.6g
Valittu annoskoko1250g2907kcal62.3g287g152.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna625g1453kcal31.2g143.5g76.5g9.4g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901