KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore984g1918kcal183.9g0g132.8g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)82g180kcal10.7g0.4g15.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro49g15kcal1g2.1g0.2g1.6g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 46g244kcal0.2g0.2g27.5g0g
Piparjuuri, annos 10g1.8g0.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Viinietikka 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4783kcal394.8g16.2g352.4g8g
Valittu annoskoko1250g2392kcal197.4g8.1g176.2g4g
Annoskoko puolitettuna625g1196kcal98.7g4.1g88.1g2g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715