Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g951g904kcal190.3g0g16.2g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g111g288kcal3.3g5g29.9g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]188g635kcal22.6g0g69.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3652kcal432.4g10g231.4g0.2g
Valittu annoskoko1250g1826kcal216.2g5g115.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g913kcal108.1g2.5g57.9g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270