Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Paprika, punainen30g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g476g95kcal6.2g14.3g1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g298g74kcal3.9g12.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g119g360kcal22.6g0.2g29.8g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g119g191kcal2.5g4.5g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1828kcal74.2g79.8g132.6g5.4g
Valittu annoskoko1250g914kcal37.1g39.9g66.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna625g457kcal18.6g20g33.2g1.4g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362950