Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g762g442kcal57.2g38.1g6.9g0.8g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g76g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 107g45kcal10.5g0.4g0.1g0g
Vadelma 305g125kcal3g12.5g2.4g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1225kcal141.4g102g18.8g24.2g
Valittu annoskoko1250g613kcal70.7g51g9.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g306kcal35.4g25.5g4.7g6.1g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231