Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 249g355kcal31.1g0.7g25.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl453g1630kcal9.1g12.2g172.1g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 453g175kcal14.9g12.7g6.8g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g27g15kcal1.6g0.8g0.5g27.2g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Voi 45g329kcal0.5g0.2g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5164kcal119g85g484g56g
Valittu annoskoko1250g2582kcal59.5g42.5g242g28g
Annoskoko puolitettuna625g1291kcal29.8g21.3g121g14g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327