Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g53g29kcal3.2g1.6g1.1g52.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 251g159kcal7.5g12.1g8.8g0g
Oliiviöljy 75g667kcal0g0g75.4g0g
Kananmuna kuoreton 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)101g101kcal16.1g1g3g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)251g201kcal5.3g32.7g4g9.3g
Ketsuppi, Pirkka75g81kcal0.8g18.8g0g0.9g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)38g72kcal0.2g17g0.2g1.5g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g126g415kcal33.9g0g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4234kcal203g168g302g129g
Valittu annoskoko1250g2117kcal101.5g84g151g64.5g
Annoskoko puolitettuna625g1059kcal50.8g42g75.5g32.3g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458